Juf Ank Ilse Warringa De Luizenmoeder

Ilse Warringa, bekend als Juf Ank, sluit een derde seizoen van De Luizenmoeder niet uit. Wat heet: ze heeft zelfs al genoeg ideeën voor een vervolg! Zo zou ze het bijvoorbeeld willen hebben over de impact van het coronavirus op het onderwijs.

De Luizenmoeder in coronatijd?

We wisten vrijwel zeker dat we na die aankomende film voorgoed afscheid zouden moeten nemen van De Luizenmoeder... Vandaag leren we in het AD echter dat Ilse Warringa nog barst van de ideeën! Ze sluit een derde seizoen van de hitserie daarom ook niet uit: “Ik wil zeker de impact die corona op ons onderwijs heeft in een eventueel nieuw seizoen behandelen.”

Article continues after the ad

"Dat ik daar serieus over nadenk"

Diederik Ebbinge (die directeur Anton speelt) gaf eerder aan geen trek meer te hebben in een derde seizoen van De Luizenmoeder. Zijn vertrek sluit nieuwe afleveringen echter niet per se uit: “Veel mensen denken dat De Luizenmoeder niet meer terugkomt omdat Diederik Ebbinge te kennen gaf geen zin meer te hebben in een derde seizoen. Maar ik word zo vaak gevraagd naar een vervolg dat ik daar serieus over nadenk”, aldus real-life-luizenmoeder Ilse.

De Luizenmoeder-film komt eraan

Ilse is samen met Jan-Albert de Weerd verantwoordelijk voor de scenario’s van De Luizenmoeder. Op dit moment legt ze de laatste hand aan de langverwachte De Luizenmoeder-film, die in 2021 in de bioscoop wordt verwacht. In die film ontbreken Diederik en Henry van Loon (conciërge Volkert) trouwens ook al.