Na veertien succesvolle seizoenen zetten RTL en Linda de Mol Ik Hou van Holland voorlopig in de ijskast.

Article continues after the ad

Keuzes, keuzes

De reden? De presentatrice gaat een andere zaterdagavondshow presenteren genaamd Oh, Wat Een Jaar. De show zal hetzelfde timeslot hebben als Ik Hou van Holland: zaterdag om 20:00 uur. Of dat ook volgend jaar zo zal zijn? “Dat hangt ervan af. Als [Oh, Wat Een Jaar] heel succesvol is, komt er misschien weer een seizoen”, vertelt Linda aan RTL Boulevard.

Oh, Wat Een Jaar

In Oh, Wat Een Jaar gaat de presentatrice-slash-mediakoningin samen met Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai iedere week terug naar een ander jaar. Ze worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd en spreken onder meer met BN’ers die dat jaar bewust hebben meegemaakt. “Ik wil het al heel lang maken, zo’n programma waarin je terug gaat in de tijd en er helemaal uitziet zoals in de sixties of seventies”, aldus Linda.

‘Ik wilde iets anders’

De presentatrice vindt het overigens niet erg dat Ik Hou van Holland even is gestopt. “Ik wilde na al die jaren graag eens wat anders gaan maken en dat mocht. Nu maar hopen dat men het net zo leuk vindt.” Wij zijn in ieder geval benieuwd. Oh, Wat Een Jaar is vanaf 14 oktober iedere zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.