Linda de Mol

Het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland ziet er anders uit dan we gewend zijn van tv-koningin Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis - al kunnen we die laatste gerust vergeten. Guus staat zijn positie als teamcaptain namelijk af aan acteur Leo Alkemade! Maar dat is niet de enige verandering.

Article continues after the ad

In het nieuwe seizoen, dat eind deze maand van start gaat op SBS6, is plek voor twee gasten naast de teamcaptain, zo meldt de zender vandaag in een persbericht. Drie gasten gaat vanwege de coronamaatregelen niet meer lukken. 

Minder publiek

Ook gaan we geen volle publiekstribunes meer zien. Beide kanten van de studio worden nu gevuld door één huishouden in een soort knusse woonkamersetting. Leo en Jeroen gaan gedurende de show prijzen winnen voor dat gezin.

Orgel Joke

Quarantaine-sensatie Orgel Joke, een echte hit op Insta, en de swingende gebarentolk Mirjam Stolk wisselen elkaar elke week af en gaan op hun eigen manier een Nederlandse hit vertolken. Ken je Orgel Joke nog niet? Shame on you!


Guus gaat weg

Guus beleeft dit jaar zijn jubileumjaar en liet daarom de al geplande muziekactiviteiten voorgaan. Even geen Ik Hou van Holland voor hem dus. Hij kijkt terug op een mooie periode en geeft het stokje graag door aan Leo. "Hij is niet alleen een goede vriend maar ook één van de grappigste mensen die ik ken. Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen." En de acteur heeft er zin in! "Het is een grote eer het stokje van Guus over te mogen nemen in Ik hou van Holland! Geen gemakkelijke opgave, wel een hele hele leuke!"

Ik Hou van Holland is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6!