B&B Vol Liefde

Debbie, één van de meest besproken kandidaten van B&B Vol Liefde, is weer even terug in Nederland. Op haar Instagram postte ze een foto met in het bijschrijft een kleine sneer naar haar haters: "de ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken", zo schrijft ze.

 

Article continues after the ad

Haters

Ze reageert hiermee op haters, die eerder naar Debbie uithaalden. Zo waren de reacties niet mals toen Debbie Jelmer naar huis stuurde en was ze ook nogal teleurgesteld in Chris. En dan waren de andere mannen ook nog eens te beroerd om de ramen te lappen! Al snel kreeg Debbie het label van ijskoningin opgeplakt. Of dat terecht is, laten we even in het midden. Maar met deze kleine sneer naar haar haters laat Debbie in elk geval duidelijk merken hoe ze er zelf over denkt!

Steun van de fans

Onder haar post krijgt ze in elk geval veel bijval van haar fans. "Een vrouw die weet wat ze wil wordt blijkbaar algauw als bitch of ijskoningin neergezet", schrijft iemand. Een andere reactie luidt: "Niets 'ice queen'. Je zegt gewoon wat je wil, wat je zoekt in een persoon en je hebt een focus. Blijkbaar mag je dat tegenwoordig niet meer uitspreken.En ook daarbuiten zijn mensen gek op Debbie, zo konden we eerder al lezen dat haar buurtbewoners in elk geval dol op haar zijn. En daar draait het toch uiteindelijk om!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.