Paniek in de tent! Het gehele plot van Game of Thrones seizoen 7 staat op Reddit. Geen zorgen, zelf doen we niet aan spoilers, dus je kunt rustig verder lezen.

Article continues after the ad

Hints

Na wat uitzoekwerk kwamen we de eerste schok te boven: het is gelukkig niet zo dat een schrijver, regisseur, dan wel acteur van Game of Thrones ergens een script heeft laten slingeren. De persoon die de post op Reddit gooide heeft alle hints verzameld en daar een verhaal van gemaakt. De originele post is inmiddels weer verwijderd, maar het internet zou het internet niet zijn als het niet door verschillende mensen zou zijn overgenomen.

Wat is waarheid?

De post is een samenraapsel van ’celebrity sightings’ op de set, aankondigingen van acteurs die het volgende seizoen te zien zijn en wat uitgelekte informatie. Bovenaan de post zegt de auteur dat het ”allemaal speculatief” is. Dat is natuurlijk zo, maar GoT-actrice Nathalie Emmanuel heeft wel gereageerd op het verhaal, waardoor we ons afvragen: zouden delen ervan waar zijn? Mocht je geïnteresseerd zijn, hier kun je de post vinden.

Toch een spoiler

Eén spoiler is overigens niet uit de lucht gegrepen, dus vanaf hier slaan we wel even alarm. Op beelden van de opnamen worden de blond geverfde haren van Emilia ’Khaleesi’ Clarke en het karakteristieke kapsel van Kit Harington in de rol van Jon Snow gespot. Het ziet er dus naar uit dat de twee elkaar ontmoeten. Wat daar de reden van is, daarover kunnen we alleen maar speculeren.