Acteur Idris Elba in The Harder They Fall op Netflix

Binnenkort verschijnt The Harder They Fall op Netflix. Om alvast in de stemming te komen, onthult de streamingdienst de eerste trailer van deze grimmige western met Idris Elba.

Wraak

In The Harder They Fall speelt Jonathan Majors (Lovecraft Country) de rol van Nat Love. Deze scherpschutter wil niets liever dan wraak nemen op Rufus Buck (Idris Elba), de outlaw die zijn ouders heeft vermoord. Wanneer Buck na een lange gevangenisstraf op vrije voeten komt, ziet Love eindelijk zijn kans schoon…


Western

Idris Elba is zeker niet de enige reden om nieuwsgierig te maken naar The Harder They Fall. Netflix heeft een geweldige cast samengesteld om deze western een succes te maken. Naast Elba en Majors, zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor onder meer Regina King (Watchmen), LaKeith Stanfield (Uncut Gems) en Zazie Beets (Deadpool 2). Een officiële releasedatum is er nog niet; volgens Netflix gaat deze western ‘binnenkort’ in première.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Luther

Idris Elba heeft het er maar druk mee. Hij is deze zomer ook te zien in de prettig gestoorde superheldenfilm The Suicide Squad. Daarnaast heeft Elba de krachten gebundeld met de regisseur van de actiekraker Extraction. En ook de langverwachte Luther-film lijkt nu toch echt van de grond te komen. Kortom, de fans van deze stoere Brit hebben nog genoeg om naar uit te kijken!