Ook al denken we bij series en Idris Elba nu nog in eerste instantie aan Luther, waarvan het vijfde seizoen net begonnen is, dat gaat misschien binnenkort veranderen: de Sexiest Man Alive krijgt namelijk zijn eigen tv-serie op Netflix, en het wordt zowaar een comedy.

Article continues after the ad

Ploeterende DJ

In Turn Up Charlie gaat de Britse Badass een ploeterende DJ spelen die de eeuwige vrijgezel uithangt. Als hij na enig tegenstribbelen de ‘manny’ wordt van de eigenwijze dochter van een goede vriend, lijkt Charlie toch ook zelf wat volwassener te worden.

 

Dance Off

De stoere Brit zal er vast enthousiast over zijn geweest om een DJ te spelen: als hij niet druk is met filmopnames dan wil de man met de diepe stem zelf ook wel eens achter de draaitafels staan onder de naam DJ Big Driis. Daarnaast is hij niet vies van een uitstapje op muziekgebied, getuige zijn bijdrage aan Macklemore’s Dance Off.

 

Vanaf 15 maart te zien

Turn Up Charlie zal in eerste instantie uit acht afleveringen bestaan van elk een half uur. De comedyserie is vanaf 15 maart op Netflix te zien, de eerste trailer zal dus ook niet ver weg zijn.