Leontine Borsato

Wie is toch die mysterieuze man die - houd je vast - in de weerspiegeling van Leontine Borsato's vakantie-jacht opdook?! Nou, we hebben een antwoord, alleen is het wel een beetje een anticlimax voor de roddelkonten onder ons.

Article continues after the ad

Gisteren kopte de website DenD nog vol bombarie dat Leontine momenteel op vakantie is met een onbekende man! In Griekenland, zo weten we inmiddels. Het ging om een kerel met ontbloot bovenlijf en zonnebril die door de speurneuzen werd gespot in één van Leontine's Insta-stories vanaf haar vakantieadres. Hij dook op in de weerspiegeling van een jacht. "Wie goed kijkt ziet dat de man een zonnebril op heeft en ogenschijnlijk geen shirt draagt."

Leco

Leontine, wiens Insta-game nogal on fire is de laatste tijd, heeft niet opeens een of andere zonovergoten Zeus aan de haak geslagen. Ze bezocht Griekenland gewoon met één van haar beste vrienden, sterrenstylist Leco van Zadelhoff. Dat was volgens DenD - dat toch wat meer onderzoek deed - uiteindelijk de Griekse god op de foto's van Leontine. Hoe ze daarachter zijn gekomen? Nou, dat is vrij simpel.

Leco en Leontine

Op de Insta van Leco staat een aantal Insta-Stories die we ook bij Leontine terugzien. Gewoon exact dezelfde. Tel daarbij op dat Leco en Leontine echt al jáááren besties zijn en we hebben de mystery man gevonden!

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy... #kissedbythesun ... tijd om weer aan de slag te gaan!!!!! #vitaminesun☀️

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op