iCarly, Nickelodeon

iCarly is terug! We krijgen niet zomaar een reboot: oude hoofdrolspelers onder wie Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) en Nathan Kress (Freddie) keren terug in de nieuwe serie, die hen nu volgt als volwassenen. 

Wil je trouwens weten hoe de cast van iCarly er nu uitziet? Dit zijn de acteurs vandaag de dag!

Paar afwezigen

De grote afwezige in deze revival is Jennette McCurdy (Sam). Zij speelde Sam, de beste vriendin van Carly. Na het succes van iCarly kreeg zij haar eigen show Sam & Cat, een spin-off met Ariana Grande, die bekend was geworden als Cat uit Victorious. Of Sam op zal duiken in de loft van Carly is nog niet bekend.

Article continues after the ad

Wie ook niet betrokken is bij de reboot is iCarly-bedenker Dan Schneider. Nickelodeon werkt sinds 2018 niet meer samen met de producent na klachten over vermeend wangedrag.

Hun eigen webserie

De Nickelodeon-show begon in 2007 en volgde Carly, Sam en Freddie die hun eigen serie hadden op het internet. De show zat bomvol leuke typetjes zoals de onhandige broer Spencer en het buitenbeentje Gibby.

Het was lange tijd stil rondom Miranda Cosgrove, die doorbrak als het irritante zusje Megan uit Drake & Josh. Na wat kleine rollen op televisie en haar rol als Margo in Despicable Me is de reboot van iCarly haar eerste hoofdrol in tijden.

De reboot van iCarly zal te zien zijn op Paramount+, een nieuwe streamingdienst van ViacomCBS. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.