I can see your voice

De spelshow I Can See Your Voice is een dikke hit op RTL4! Een panel BN’ers helpt een Nederlandse artiest om te ontdekken wie er wél kan zingen, en wie juist niet. Gisteravond was de laatste aflevering van de populaire show en RTL laat er geen gras over groeien: er wordt al gezocht naar kandidaten voor seizoen 2!

I Can See Your Voice wordt wel de opvolger van The Masked Singer genoemd; die andere lollige talentenjacht van RTL4. Zo’n groot succes als díe muzikale verkleedkist is I Can See Your Voice niet, maar op de drukke donderdagavond kijken er toch ruim 1 miljoen mensen naar.

Voor het tweede seizoen van I Can See Your Voice wordt weer gezocht naar mensen die goed kunnen zingen, óf... net kunnen doen alsof ze het kunnen.

Article continues after the ad

The Masked Singer Oudejaarsspecial

Mocht je zin hebben om Nederland in vervoering te brengen met je stemgeluid (of te martelen!) dan kun je je via deze link opgeven. Wanneer het tweede seizoen van I Can See Your Voice verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Op Oudejaarsavond is er óók nog een speciale Oud & Nieuw-versie van The Masked Singer op RTL4. Hierin strijden een champagnefles, oliebol, vuurpijl klok en sneeuwpop om de eer! Wist je trouwens dat de kostuums uit deze tv-hit ruim 10.000 euro kosten?