i can see your voice icsyv edsilia rombley de pitbull

Je kon zojuist genieten van de vierde aflevering van I Can See Your Voice. In de spelshow halen de kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Het panel moet dus goed opletten en zich niet laten afleiden. Die memo hebben Edsilia en Fred alleen effe gemist…

Wie kan echt goed zingen in ICSYV?

Het was weer een gemêleerd gezelschap in I Can See Your Voice. We zagen een Feestzanger, een Stijldanseres én een Pitbull. De grote vraag in het programma is elke week of de deelnemers écht goed kunnen zingen of alleen maar doen alsof. Die vraag bleek in het geval van de Pitbull lastig te beantwoorden… Zodoende besloot Edsilia Rombley hem eens nader te inspecteren.

Edsilia Rombley inspecteert de Pitbull

Wat een leuk ventje”, horen we Fred van Leer zeggen. Hij was echter niet het enige panellid dat nogal weg was van de Pitbull. Marieke kreeg zelfs “een Justin Timberlake-gevoel” bij hem. Edsilia was de enige de sceptisch was… Daarom stelde presentator Carlo Boszhard haar voor even in de ogen van de Pitbull te gaan kijken. En dan is ze om: “Hij is wel héél cute. Oh my gosh, hij heeft killer eyes.” Fred kan dat beamen: “Ja, maar echt!

Article continues after the ad

Kon de Pitbull echt zingen in ICSYV?

Het panel komt tot een conclusie: de Pitbull kan echt zingen. Zeker nadat ze een fractie van zijn stem gehoord hebben, zijn ze allemaal overtuigd. Hij blijft als laatste over en mag het finaleduet zingen met de gast van de week: Jim Bakkum. En tijdens het moment suprême blijkt dat…

De Pitbull helemaal niet kan zingen! Fabiano, zo als de kandidaat echt heet, heeft een acteeropleiding gedaan en wist zodoende iedereen om de tuin te leiden.

De tv-hit I Can See Your Voice is elke aflevering lachen gieren brullen. Zo meende Marieke laatst bijvoorbeeld oog in oog te staan met een ex-vriendje. Ook had Fred een wel heel bijzondere associatie bij een van de kandidaten… Meer zien?

ICSYV is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.