Het duurt niet lang meer voordat Gordon in het huwelijksbootje stapt, dus kon een vrijgezellenavond natuurlijk niet worden overgeslagen. Twee hartsvriendinnen van Goor nodigden maar liefst 60 man uit, die helemaal los gingen in de Amsterdamse club Momo. Daarna ging het feestgedruis nog even door in Gordons eigen appartement.

Article continues after the ad

Volgens Guido Goossens, al 20 jaar een trouwe vriend van Gordon, werd er flink uitgepakt in viersterrenrestaurant- en loungebar Momo. Onder meer Ruud Gullit en zijn vriendin Karin de Rooij en Gerard Joling waren erbij, net als Danny Rook en Joyce Humblet - die in de selectiecommissie van Gordon Gaat Trouwen zitten. “De hele tent stond te kijken”, laat Goossens aan het AD weten. “Er was champagne in overvloed, er waren vuurwerkstaven en Gordon straalde de hele avond. Hij kreeg een wit hoedje met een sluier eraan op zijn hoofd en genoot echt van de aandacht.”

Volgens Goossens was Gordon, die ook werd opgedragen een knalgeel pak aan te trekken, even emotioneel toen hij na het feest in zijn eigen huis in de hoofdstad werd verrast. “Iedereen stond daar klaar met ballonnen en fakkels. Je zag dat dat hem raakte, helemaal toen Gerard hem persoonlijk toe zong. Dat is hem heel dierbaar.” Voordat de festiviteiten losbraken, liet Gordon via Facebook los ietwat nerveus te zijn. “Mijn vrienden komen me straks halen. God sta me bij, haha.”

Bij de vrijgezellenavond waren Gordons potentiële echtgenoten niet aanwezig, omdat de mannen voor de trouwshow strikt geheim gehouden worden. In de laatste afleveringen was te zien dat horecaman en vader Rogier uit Leiden, financieel manager Gerben en de Italiaanse steward Manuel door de keuring kwamen. Vier dagen geleden ging Gordon met hen en een nog onbekende kandidaat in ondertrouw. Ook ontmoette hij hun ouders. Wie Gordon daadwerkelijk zijn jawoord geeft, wordt pas eind dit jaar duidelijk. Het huwelijk vindt plaats in Kaapstad, waar Goor ook een huis heeft.