Ze zitten bij animatiestudio Dreamworks niet bepaald uit hun neus te eten. Hun nieuwe film The Boss Baby draait nog niet in de bioscopen, of ze zijn alweer bijna klaar met de volgende!

Article continues after the ad

Schoolhoofd

Na Batman, Captain America en Spider-Man verschijnt er binnenkort een nieuwe superheld in de bioscopen: Captain Underpants! Zoals zijn naam al weggeeft moet je zijn naam niet te serieus nemen. Dat doet ‘ie zelf trouwens wel! Captain Underpants is namelijk een duf schoolhoofd dat onder hypnose is. De twee vrienden die hem hebben gehypnotiseerd lachen zich rot, maar wanneer ze het aan de stok krijgen met de superschurk Professor Poopypants kan Captain Underpants zomaar hun enige redding zijn!

Dreamworks heeft voor Captain Underpants: The First Epic Movie een cast vol komieken aangetrokken. Onder meer comedian Kevin Hart, Jordan Peele (Key & Peele) en Ed Helms (The Hangover) zullen te horen zijn in de film.

Schaars gekleed

En afgaande op de titel, kunnen we in de toekomst meer films over deze schaars geklede superheld verwachten. De film is namelijk gebaseerd op een populaire kinderboekenreeks. Stof genoeg, de serie telt inmiddels twaalf boeken!

De Nederlandstalige versie van Captain Underpants: The First Epic Movie draait vanaf 11 oktober 2017 in de bioscopen.