Keurmeester Rob Geus heeft zijn contract verlengd bij SBS. De presentator is in ieder geval tot en met 2019 te zien op de Nederlandse televisie.

Article continues after the ad

Rob Geus laat aan Shownieuws weten dat hij blij is met de nieuwe overeenkomst. “Ik zit sinds 2002 bij de club en ik blijf tot 2019. We hebben mooie plannen.” Er komen volgens Geus een hoop programma’s aan. “Ik ga het druk krijgen,” aldus Geus.

Smerige Zaken

Volgens Mediacourant liet Geus in de zomer nog weten dat hij graag jaren door wil met zijn programma Smerige Zaken, de opvolger van De Smaakpolitie. “Ik heb Red Mijn Vakantie gedaan, en daarvoor de Smaakpolitie, maar na 160 afleveringen is iets nieuws ook wel mooi.”

“Ik wilde meer diepgang. Smerige Zaken staat heel dicht bij mij. Daarom denk ik dat het een succesformule voor langere tijd kan gaan worden.”

De Smaakpolitie

Geus begon in 2002 zijn carrière bij SBS met het programma De Smaakpolitie en sindsdien zorgde hij voor erg vermakelijke televisie. Ook maakt hij het programma Red Mijn Vakantie!, waarin hij gewapend met een UV-lamp en zijn ‘fantastische’ Engels vakantiegangers helpt die problemen hebben met een accommodatie tijdens hun vakantie in het buitenland.

‘Gewoon mezelf zijn’

Rob denkt wel te weten waarom mensen graag naar hem kijken. “Ik hoor wel eens van mensen op straat dat ik lekker direct ben, gewoon mezelf ben. Dat is denk ik wat mensen heel graag zien. Ik denk dat ik programma’s maak die herkenbaar zijn voor mensen“, aldus de keurmeester.