Samantha Steenwijk en Daisy

Volkszangeres Samantha Steenwijk is nationaal bekend geworden nadat ze in 2017 meedeed aan The Voice of Holland. Door die BN'er-status kwam ze in het vizier van de roddelbladen en ja, dan gaat het wel eens iets gruwelijk mis. Bijvoorbeeld toen ze las dat haar huwelijk in gevaar zou zijn.

Article continues after the ad

Dat vertelt het jurylid van de nieuwe SBS6-show K2 Zoekt K3 in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Samantha en haar huwelijk

Samantha vormt al jaren een koppel met Daisy, die ze leerde kennen in de kroeg. De twee trouwden in 2013. “Tijdens een interview voor een roddelblaadje ging het over mijn drukke leven na The Voice. Daarin vertelde ik dat ik altijd keihard zal blijven vechten voor mijn huwelijk, omdat je alleen met een goede basis thuis ook kunt presteren op het podium." Klinkt logisch, maar wat er daarna op de cover belandde, verbaasde Samantha nogal.

'Zij vechten voor hun huwelijk'

Samantha: "Zag ik mezelf daarna ineens met Marco, Leontine (die inmiddels weer bij elkaar zijn, red.), Dré en Monique op de cover staan. ‘Zij vechten voor hun huwelijk’ stond er. Ik snap dat ze blaadjes moeten verkopen, maar dat sloeg natuurlijk nergens op."

K2 Zoekt K3

Samantha is tegenwoordig niet meer van tv te slaan. Haar volgende project: ze zit in de jury van de nieuwe Vlaams-Nederlandse talentenjacht K2 Zoekt K3, waarvan de titel het programma-concept al haarfijn uitlegt. De show is vanaf vrijdag 24 september te zien op SBS6.

Het hele interview met Samantha Steenwijk lees je in de nieuwe Veronica Superguide.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.