Het lijkt er sterk op dat Samantha, beter bekend als Barbie, en Michael van der Plas gaan scheiden. Het is nog onbekend wat de huwelijkscrisis voor gevolgen heeft voor de realityserie van het echtpaar op RTL.

Article continues after the ad

Feestcafé

Samantha's manager Jake Hampel bevestigt dat het huwelijk van de Oh Oh Cherso-ster in zwaar weer is beland. De reden voor de crisis zou zijn dat Michael naar Spanje is vertrokken voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos “Dit is volgens haar niet de insteek van de huwelijk”, aldus haar manager. “Ze is niet van plan om achter hem aan te reizen. Ze vindt dat hun kinderen gewoon in Nederland moeten opgroeien.”

Gesprek

Het echtpaar heeft twee jonge kinderen en die lijkt Samantha nu in haar eentje te moeten opvoeden. Daarbij is ze volgens haar manager volledig afhankelijk van haar ouders. Samantha’s manager wil graag een gesprek met Michael om te zien of er nog wat te redden valt. Donderdag is er een gesprek tussen Samantha en RTL. De zender, die al jaren de avonturen van de twee op televisie brengt, wil graag weten wat er aan de hand is.

Prioriteit

Mocht het op een scheiding aankomen, zal de realityserie niet de eerste prioriteit zijn van Samantha: “Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze zich nu in eerste instantie om haar gezin moet bekommeren. (…) Dat is even belangrijker dan haar zangcarrière of dingen voor televisie doen'', zo verklaart haar manager.