hunted plottwist politie crimineel

Hunted eindigde vanavond met een bizarre plottwist! De hunters dachten twee deelnemers op het spoor te zijn, maar hielden in plaats daarvan een echte verdachte aan...

Een echte verdachte in Hunted

Kun je zomaar verdwijnen? Dat is de vraag die centraal staat in Hunted. In het tv-programma slaan gewone burgers – geen BN’ers meer! – op de vlucht om uit handen te blijven van een team specialisten. Zij zetten alles op alles om de deelnemers te vinden, met alle middelen die de politie heeft. Dat de hunters hun vak verstaan, bleek vanavond wel toen ze een man staande hielden die echt door de politie gezocht werd! 

'Wat een bizarre ontwikkeling'

Hunted-kijkers werden – na die geweldige fail van een paar weken geleden – vanavond getrakteerd op een bizarre plottwist. Dat zit zo: Bijan en Shiva worden na gepind te hebben in Venlo gecontroleerd door echte agenten. Vlak daarna komen er twee teams hunters aangereden om de omgeving van de pinautomaat te controleren. Ze spreken een jongeman aan… die het vervolgens op een rennen zet! De hunters denken Shiva te hebben gepakt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Omdat de man zich echter wel erg verdacht gedraagt, wordt er contact gezocht met de politie in Venlo. En jawel: zij blijken de man echt te zoeken! 

Article continues after the ad

hunted politiemelding

Kijkers smullen van deze geweldige wending:

Hunted is elke maandagavond om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.