Frank Visser

De gemoederen lopen weer hoog op in de nieuwe aflevering van Mr Frank Visser doet uitspraak. Ditmaal maakt een hele flat in Schiedam zich zorgen over Hummer, een pitbull die agressief zou zijn. Of misschien nog wel meer om zijn baasje Aniel, die aan de drugs zou zijn. Toch blijkt Hummer uiteindelijk écht de gebeten hond.

Vorige week was het al een beestenboel in het programma, maar deze week is Mr Frank Visser doet uitspraak wederom bij de beesten af. Hummer is een pitbull die in zijn puppytijd enorm hard is gebeten door een hond. Hierdoor heeft hij het niet zo op andere viervoeters. Een stukje socialisatie dat ook zijn baasje hem uiteindelijk niet heeft bijgebracht.

Het monster van 18-hoog

Hartstikke sneu voor Hummer en zijn baas, want de hele flat valt over hen heen. Met name Marleen met haar hond Bono behandelen Aniel en Hummer als een... hond. Ze roddelt over Aniels vermeende drugsgebruik en zet de hele flat tegen hem en Hummer op. De bijnaam ‘het monster van 18-hoog’ is geboren.

Article continues after the ad

Hulpeloze Hummer

Victor en Mr Frank halen er een hondenexpert bij en komen uiteindelijk tot een conclusie die niet iedereen bevalt. Hummer moet altijd gemuilkorft en aan de lijn zijn wanneer hij wordt uitgelaten, tot de hondenexpert heeft besloten dat Hummer oké is. Houdt Aniel zich daar niet aan, dan kost het hem 250 euro per overtreding.

Roddelen? 100 euro!

En Marleen? Die moet van de rechter haar mondje op slot doen: elke roddel over Aniel en Hummer kost haar 100 euro. Het moge weer pijnlijk duidelijk zijn: alle honden bijten de hond, die onder ligt. En die hond is Hummertje.

 

Mr Frank Visser doet uitspraak is wekelijks te zien op SBS6 om 21:30 uur.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.