De tv-recensenten van De Volkskrant (Haroon Ali) en het AD (Angela de Jong) laten geen spaan heel van Humberto Tans nieuwe spelshow Ondertussen in Nederland. De woorden 'zielig' en 'gênant' zijn zelfs al gevallen...

Vorige week vertelde Humberto nog vol plezier aan ons dat hij enorm uitkijkt naar de spelshow, waarin hij weer samenwerkt met RTL Late Night-buddy Luuk Ikink. We adviseren Tan om de kranten momenteel even te vermijden, recensenten schrijven namelijk hun snoeiharde mening op nu de eerste uitzending (804.000 kijkers) voorbij is.
 

Humberto maakt er een feestje van!

Humberto maakte er in de eerste aflevering van Ondertussen in Nederland een groot feest van! Vond jij het ook zo leuk? 🎉

Geplaatst door RTL 4 op Zaterdag 25 mei 2019

 

Article continues after the ad

Ik Hou van Holland-kopie

Ali spreekt in de Volkskrant van 'weinig verschil' tussen Ondertussen in Nederland en Ik Hou van Holland - een format dat Linda de Mol mee naar Talpa/SBS6 nam toen ze vertrok (en dus verboden terrein voor RTL). Ook Angela de Jong deelt die mening en gooit er een flinke schep bovenop: ze noemt het treurig. 


Zielig voor Humberto Tan

"Ik weet niet wat ik gênanter vond, het decor waar het knutselteam van een willekeurige groep 8-musical zich nog voor zouden schamen of het dweilorkest dat heel cliché uit de kast werd getrokken", zo sneert Angela. "Daarmee vergeleken is Ik Hou van Holland ineens een wonder van diepgang en hoogstaand cabaret." Ali werd er zelfs een beetje verdrietig van: "Je gunt hem alleen zoveel meer." 
 


Humberto terug bij RTL Late Night? 

De Volkskrant-columnist gunt Humberto zelfs een comeback bij het vernieuwde RTL Late Night met Beau van Erven Dorens. Zou kunnen: er is nog een plekje over, aangezien Beau het niet fulltime gaat doen. Momenteel presenteert Humberto ook nog de floppende voetbaltalkshow VTBL (waar haast niemand naar kijkt) dus hij kan wel weer een topper gebruiken! 

Ondertussen in Nederland gemist? Bekijk de uitzending hier terug.