André Hazes en Humberto Tan

Humberto Tan neemt het op voor André Hazes, die hij eerder deze maand best wel pittig interviewde in talkshow Humberto. Hij begrijpt niet waarom veel mensen zo oordelen over André.

Article continues after the ad

De zanger krijgt veel kritiek te verduren vanwege zijn vele media-optredens- en -uitingen en ook de hele 'Monique en Sarah'-kwestie blijft hangen. Na zijn optreden in de talkshow was 'ie twee weken helemaal stil op Insta. Hoewel Humberto 'm stevig aan de tand voelde, heeft hij absoluut geen hekel aan de volkszanger. 

Humberto over André

"Nee, ik probeer zo weinig mogelijk te oordelen over mensen", geeft Humberto aan in de Weekend. "En zeker niet over André, want hij heeft een gouden hart. En hij is heel open. Daardoor is hij ook heel kwetsbaar, voor iedereen. Maar iedereen oordeelt maar over hem…"

andré hazes bij humberto tan

Pittige tijden?

Is het zwaar voor Humberto om voor het eerst in lange tijd weer een dagelijkse talkshow te maken? Nee hoor. "Ik vind het niet pittig om er iedere dag te zitten. Ik ben het gewend hè. Ik heb het vijf jaar lang tien maanden per jaar gedaan. Dit zijn drie maanden, dus dat is echt overzichtelijk. En ik doe ook alleen dit."

Na Humberto

De komende twee maanden zit Humberto dus helemaal op zijn plek, zeker ook omdat 'ie veel sport kan bespreken. Ná Humberto mag Eva Jinek vanaf 30 augustus het RTL-talkshowstokje weer overnemen

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.