RTL 4-presentator Humberto Tan geniet momenteel van een gezellige gezinsvakantie in Italië. Hij geniet alleen nét iets te veel, wat zorgt voor een lachwekkend en gênant tafereel. 

Article continues after the ad

Het zat RTL 4-presentator Humberto Tan niet mee de afgelopen tijd. Zijn tergend slecht bekeken voetbaltalkshow VTBL op RTL 7 krijgt géén vervolg. Het vrolijke programma Ondertussen in Nederland kreeg vooral reacties als 'treurig' en 'genânt'. Privé gaat het óók al niet lekker, met berichten over een vermeende nieuwe affaire. Logisch dat Tan er even tussenuit knijpt voor een vakantie!


Humberto Tan zakt door op vakantie

Op een (inmiddels verwijderd) instagram-filmpje is te zien hoe Humberto zorgt voor een gênant moment. Hij zakt door zijn ligstoel. Op de achtergrond hoor je dat zijn familie helemaal losgaat en hem keihard uitlacht. En we hebben de foto nog, kijk maar:


Je buikje rond eten

Hoe komt dat toch, opeens door zo'n stoel zakken? Nou, daar heeft Humberto wel een verklaring voor. Die haute cuisine van Italië is de grote boosdoener. Humberto laat pasta's en andere Italiaanse lekkernijen niet aan zich voorbijgaan. Op instagram schrijft hij, bij een foto van een overheerlijk dessert: "Die dikke buik komt toch ergens vandaan".


The Repair Shop op RTL 4

Eerder kondigde Humberto zelf aan dat VTBL stopt, maar in hetzelfde filmpje vertelt hij óók dat een volgende tv-klus al weer klaarstaat. Hij presenteert The Repair Shop op RTL 4. In deze show, overgewaaid uit Engeland, kunnen deelnemers beschadigde voorwerpen die veel emotionele waarde hebben weer laten herstellen. The Repair Shop is na de zomer te zien  op RTL 4.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws maar helaas ook slecht nieuws..... #RTL #GeluidAan #VTBL #Repairshop

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op