Humberto Tan

Humberto Tan vindt het not done dat RTL Boulevard afgelopen weekend suggereerde dat Eva Jinek mogelijk zwanger zou kunnen zijn van haar tweede kindje. Hij noemt het "idioot".

Article continues after the ad

Humberto voegt zich begin 2021 bij Beau van Erven Dorens en Eva Jinek. Hij mag dan op de zondagen de RTL 4-late night-talkshow voortzetten. Volgens RTL Boulevards tv-expert Rob Goossens een goede zet. "Het is ook fijn om een presentator achter de hand te houden als er iets zou gebeuren met een van de anderen. Misschien dat ze iets weten wat wij nog niet weten." Dat laatste interpreteerde Bridget Maasland - tot ongenoegen van Humberto - als... een mogelijke zwangerschap.

'Idioot'

"Oh, waar doel je op? Iets bij een vrouw? Nou, uhum, we moeten door", zei Bridget in die bewuste uitzending. Wilfred Genee had Humberto vanochtend in zijn Radio Veronica-uitzending om te praten over de late night-revival en besloot om Humberto te vragen naar Eva's 'zwangerschap'. "Nou weet je, dat zijn van die idiote geruchten, dat ik denk: waar gaat het over, man?", reageerde hij.

Gekke geruchten

Ook Wilfred vond het maar gekke geruchten. “Ja, dat wordt dan opeens geconcludeerd weet je wel. Ik denk dan: apart.” Dat vindt Humberto nog te zacht uitgedrukt. "Nee, dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. idioot. Ik zou niet weten waarom. Ik heb geen idee.” Wilfreds sidekick Niels van Baarlen: “Ik vind sowieso dat je daar niet over moet speculeren.” Daar is Humberto het overtuigend mee eens. “Nee man. Daar gaan wij toch niet over. Ik heb geen idee.

Nieuw late night-avontuur

Humberto kijk ernaar uit om zijn late night-avontuur weer voort te zetten, maar dan een keer in de week op de zondag. "Het zijn Beau en Eva, die doen het doordeweeks en ik op hetzelfde tijdstip op zondag. In principe wordt het in plaats van vijf dagen, zes dagen een talkshow." Aankomende zomer is hij zelfs weer dagelijks te zien, ook met het oog op de sportzomer (als die dan wel normaal kan plaatsvinden). "Ja dat gaat ook nog gebeuren. In de zomer is het lastiger, met gasten is het lastiger en er gebeurt over het algemeen iets minder dan op andere tijden, maar het is heel leuk om zo’n programma te maken."

Rob Goossens reageert

UPDATE: Rob Goossens heeft inmiddels - dan hebben we het over maandagmiddag - op Humberto's sneer gereageerd. Volgens hem ligt het allemaal veel genuanceerder en hebben hij en Bridget helemaal geen gerucht over Eva's 'zwangerschap' de wereld in geslingerd. In dit twitter-draadje legt hij uit hoe het volgens hem zit. Waar het op neerkomt: de suggestie dat er 'iets aan de hand is wat wij niet weten' kwam nadat Rob bij RTL verhaal ging halen, maar geen duidelijk antwoord kreeg. Hij vroeg zich af wanneer Humberto begint en hoe het dan zit met Beau, want die kreeg toch ook een zondagavondtalkshow? 

"Twee talkshows van dezelfde producent met twee grote sterren op één avond, dat vind ik raar en dat heb ik dus ook gezegd in de Boulevard-uitzending. Wat er dan wel gaande is? Geen idee", schrijft Rob onder meer. "Feit is: er is helemaal geen 'gerucht' over een zwangerschap. En één opmerking die daarop zou kunnen hinten, maakt nog steeds niet dat er een gerucht is over een zwangerschap. Er is alleen een rammelend verhaal van RTL."


Humberto - als het programma zo gaat heten - heeft nog geen releasedate, al hoopt Humberto dat 'ie in januari weer kan beginnen.