Waylon, Humberto

Waylon heeft de woede op zijn hals gehaald van enkele Humberto-kijkers. En dat heeft alles te maken met zijn opmerking over de grote groep feestvierende Ajax-fans.

Article continues after the ad

De voetbalclub uit Amsterdam heeft zondag de landstitel behaald en dat moment kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. "Een flinke groep fans verzamelden zich buiten de Johan Cruijff-Arena ondanks de oproep van de Gemeente Amsterdam", liet Humberto Tan in zijn show weten. Nu is de vraag of dit verstandig is met de coronacijfers in ons achterhoofd...

'Begrijpelijk'

Voormalig autocoureur Robert Doornbos snapt er werkelijk niets van. "Dit is een gevalletje: they didn't get the memo. Jeetje man", reageert hij op het fragment waarin honderden (of misschien wel duizenden) fans dichtbij elkaar staan. Humberto is daarentegen benieuwd of hij het deze fans wel kwalijk kan nemen dat ze dit moment willen vieren. De The Voice-coach vindt van niet. "Die zijn niet meer binnen te houden, toch? Mensen zijn er zo aan toe en ik snap het." 

Woede op Twitter

Het lijkt een ogenschijnlijk simpele opmerking, maar het gaat bij diverse mensen niet zomaar het andere oor weer uit. "Ik ben Ajacied, maar wat vandaag is gebeurd is NIET begrijpelijk. Verschrikkelijk dom bericht om dit dodelijke virus aan tafel zo te downplayen. Instemmend met de opmerking van Waylon. Ik zap weg", schrijft een kijker. Ook iemand anders sluit zich daarbij aan. "Aan tafel wordt even de belachelijke inhuldiging van Ajax en de middelvinger naar de zorg goed gepraat. Bah." 

Humberto is nu nog iedere zondag om 21.30 uur te zien op RTL4. Deze zomer heeft hij echter andere plannen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.