Floor Bremer bij Humberto

Humberto had een slimme manier gevonden om de komkommertijd te omzeilen! Drie BN’ers mochten aan tafel vertellen over… hun hobby’s. Ondanks hun enthousiasme zaten kijkers er niet echt op te wachten!

Na items over de kabinetsformatie, de autobiografie van Harm Edens en de nieuwe reeks De Bachelor met DJ Tony Junior was het aan Heleen van Royen, boswachter Arjan Postma en journalist Antoin Peeters om te vertellen over hun favoriete hobby’s.

Arjan Postma vertelde vol vuur over sumoworstelen: de gevechten, de rituelen, waarom deze sport in Japan zo populair is én zijn favoriete worstelaars: de ‘Kleine Duivel’ en de ‘Ballerina’.

Article continues after the ad

Reuze-interessant, maar kijkers deelden de passie van Arjan helaas niet echt. Sterker nog: zelfs tafelgast Floor Bremer leek zich af te vragen wat er gebeurde!

Toen was Heleen van Royen nog niet eens begonnen over cryptovaluta, die sinds kort haar fascinatie heeft.

Toen Antoin Peeters aan de beurt was, waren de meeste kijkers waarschijnlijk al afgehaakt.

Humberto in de zomer

De avondprogrammering is tijdens het EK voetbal een waar strijdtoneel. Studio Europa trekt veruit de meeste kijkers op NPO1: dat programma heeft het helemaal niet nodig om gasten uit te nodigen die niets te vertellen hebben. De lollige voetbaltafel van De Oranjezomer volgt meestal op gepaste afstand, met Humberto vlak daarachter.

Toch valt er bij elke show genoeg te genieten, al zijn ze niet elke avond even sterk…

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.