Goed nieuws voor fans van de Hulk: we gaan de komende jaren nog veel zien van de groene gigant in het filmuniversum van Marvel!

Article continues after the ad

Geen solofilm

We moesten de Hulk missen in Captain America: Civil War, maar eind deze maand maakt hij zijn comeback in het langverwachte Thor: Ragnarok. En we hoeven de groene gigant voorlopig ook niet meer te missen. Een solofilm zit er vanwege een lastige rechtenkwestie voorlopig niet in, maar de Avenger krijgt wel zijn eigen drieluik krijgt binnen de Marvel-films!

Infinity War

In een interview met Screenrant vertelt Hulk-acteur Mark Ruffalo: “Marvel-baas Kevin Feige vroeg mij: ‘Als je de kans had om een solofilm te maken over de Hulk, wat zou je er dan in willen hebben? Toen ik mijn ideeën had voorgelegd, antwoordde hij: “Dat klinkt te gek! Waarom doen we dat niet in je komende drie films? Dan beginnen we met Thor: Ragnarok en dan gaan we verder in Avengers: Infinity War en Avengers 4.”

Arena

Zoals gezegd heeft Marvel momenteel niet de rechten om een solofilm van de Hulk te produceren, maar dit klinkt als een creatieve oplossing om die rechtenkwestie te omzeilen. Thor: Ragnarok zal dit drieluik rondom de monsterlijke superheld aftrappen. Hierin is de Hulk een gladiator op een verre planeet. In de arena komt hij oog in oog te staan met zijn mede-Avenger Thor. Welke van de twee Marvel-titanen zal als winnaar uit de strijd komen?

Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.