Vanavond kun je niet om de dames van het Nederlands elftal heen. De huldiging van de kersverse kampioenen is vanavond zowel live op de NOS als bij RTL Boulevard te zien.

Article continues after the ad

Luie stoel

Vanavond wordt het Nederlands elftal gehuldigd in het Utrechtse park Lepelenburg. Daar is plek voor 12.000 Oranje-fans. Mocht je de huldiging liever vanuit je luie stoel willen zien, dan heb je het helemaal voor het kiezen. Niet alleen de NOS zendt het spektakel live uit, ook RTL Boulevard is ter plekke om de Europese kampioenen in het zonnetje te zetten!

Rondvaartboot

De hele uitzending van RTL Boulevard staat vanavond in het teken van de Oranje Leeuwinnen. Barbara Barend en Bridget Maasland zijn in Utrecht aanwezig om live verslag uit te brengen van het voetbalfeestje. Daar vaart de selectie vanaf 19.00 uur met een rondvaartboot door de grachten, om vervolgens naar het podium te varen in Park Lepelenburg. Zanger John de Bever is ook van de partij. Hij zal zijn speciale EK-versie ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ samen met de EK-winnaars ten gehore brengen!

Afterparty

Heb je na de huldiging nog zin in een afterparty? Zap dan later op de avond naar Jinek. In Café Americain in Amsterdam ontvangt Eva bondscoach Sarina Wiegman, alle Oranje-spelers en de KNVB-staf. Samen met familie, fans en vrienden blikken de Leeuwinnen live terug op de historische EK-overwinning!

De huldiging is vanavond vanaf 18.35 uur live te zien bij RTL Boulevard. De registratie van de NOS begint om 18.50 uur op NPO 1. Op die zender is vanaf 22.20 ook de Oranje-special van Jinek te bekijken!