De Nijmeegse huisjesmelker Ton Hendriks, die eerder deze week Tim Hofman een klap heeft verkocht, stapt nu naar de rechter. Hij wil niet dat de aflevering waarin hij te zien is op YouTube wordt gezet.

Article continues after the ad

Kort geding

Het kort geding diende vandaag om 13.30 uur voor de rechtbank in Utrecht, zo bevestigde de rechtbank in een bericht aan De Telegraaf. "Ik vrees niks, maar mijn medewerkers willen niet gefilmd worden", aldus Hendriks tegen Quote.

De aflevering zou vandaag om 16:00 uur online komen te staan, dus #BOOS-fans, hou nog even een slag om de arm. 

Gebroken kaak

In #BOOS springt Tim in de bres voor jongeren die door een andere partij zijn benadeeld. Voor een nieuwe aflevering van het populaire YouTube-programma ging hij verhaal halen bij Hendriks, maar die was er niet van gediend en heeft Tim een klap verkocht, waarbij de presentator zijn kaak brak. 

Conflict

BNN en Tim doen aangifte tegen Hendriks, die zegt uit zelfverdediging te hebben gehandeld. Waar het conflict tussen Hofman en de huisjesmelker over ging is nog niet bekend, maar het voorval zal ongetwijfeld naar voren komen in de aflevering van vandaag. Mits die geplaatst wordt natuurlijk.

Update: inmiddels heeft de rechter besloten dat de aflevering gewoon geplaatst mag worden. Kijk 'm hieronder.