Gerard Butler huis afgebrand
Gerard Butler huis afgebrand

Als er één acteur zowel op onze redactie als op onze facebook-pagina voor verhitte gemoederen zorgt, dan is het wel Gerard Butler. Sommige Superguide-lezers worden wild enthousiast van deze knappe Schot, maar worden juist woest als iemand iets kwaads over deze ruige bink durft te zeggen - ook al valt er dan misschien het één en ander aan te merken op zijn filmografie. Bij huize Butler ging het er dit weekend ook heet aan toe - te heet, want zijn onderkomen is helaas verslonden door de bosbranden die momenteel Californië teisteren.

 

Villa’s in vlammen

Als je Gerard’s oer-Schotse accent hoort zou je denken dat hij nog steeds in Glasgow woont, maar stiekem verblijft hij alweer wat jaartjes in het sjieke Malibu nabij Los Angeles. En juist deze kustplaats vol sterrenvilla's is ten prooi gevallen aan de vlammen die daar nu wild om zich heen grijpen.

Article continues after the ad

 

Steun voor de Brandweer

Gelukkig zijn Gerard en zijn familie ongedeerd gebleven, maar ze zijn nu wel hun woning kwijt. Op Twitter en Instagram poseerde de actie-acteur voor de smeulende resten van zijn huis. Hij bedankte de lokale brandweer voor hun harde werk, en vroeg volgers om deze dappere brandweermannen te steunen.

 

Gerard Butler is niet de enige celeb wiens huis is afgebrand; ook de huizen van Miley Cyrus, van Blurred Lines-zanger Robin Thicke en van rocker Neil Young zijn in vlammen opgegaan.