Naww… The Big Bang Theory is na twaalf seizoenen tot een einde gekomen. De cast neemt via (social) media afscheid van de fans van de serie.

Article continues after the ad

Afscheid nemen bestaat wel…

De laatste aflevering van The Big Bang Theory was donderdag te zien in Amerika. Na 12 seizoenen voelt het einde van de sitcom als het einde van een tijdperk. Dat geldt natuurlijk dubbel en dwars voor de acteurs. Ze stonden op social media dan ook stil bij het afscheid van de personages.

Eruit gaan met een bang!

The Big Bang Theory ging er in ieder geval uit met een flinke (en tranentrekkende) bang! The Hollywood Reporter laat weten dat er maar liefst 18 miljoen mensen naar de laatste aflevering keken. Zoveel kijkers had de sitcom al in geen drie jaar meer gehad. Speciaal voor dit afscheid namen de Barenaked Ladies trouwens een akoestische versie van hun theme song op, die we je ook niet willen onthouden.

Een tweede spinoff?

Zonder te spoilen over deze laatste aflevering van The Big Bang Theory willen we je ten slotte nog even laten weten dat een tweede spinoff (naast het ook in Nederland uitgezonden Young Sheldon) niet erg aannemelijk is, maar volgens THR ook niet geheel uitgesloten is. De eer om de gehele cast nog een laatste maal op dezelfde bank plaats te laten nemen, ging naar The Late Show van Stephen Colbert.