De muzikale dramaserie Nashville kwam deze week definitief ten einde. Janken natuurlijk, maar niet alles is verloren! Deze hoofdrolspeler stapt gewoon over naar Grey’s Anatomy.

Article continues after the ad

Van countryzanger naar chirurg is een hele stap, behalve als je acteur bent. Chris Carmack (Will Lexington) is vanaf volgend seizoen te zien in de modieuze operatiekamerkleding!

Carmack speelt een orthopeed, een arts die gespecialiseerd is in de bewegende onderdelen van ons lichaam. Veel is er niet bekend over zijn rol, behalve dat hij bijzonder goed is in zijn werk. Carmack speelt geen hoofdrol, maar is wel regelmatig in het Grey Sloan-ziekenhuis te zien!

Eerder werd ook al bekend dat kinderarts Teddy Altman (Sarah Raver) in het vijftiende seizoen een vaste rol krijgt. Meer informatie over het vijftiende (en veertiende) seizoen van Grey’s Anatomy schreven we hier al eerder. Pas op voor mogelijke spoilers!

Het vijftiende seizoen Grey’s Anatomy begint op 27 september in de Verenigde Staten. Hopelijk volgt Net5 dan vroeg in 2019. We durven onze hand er niet voor in het vuur te steken!