Yes! De grootste losers van de jaren 90 doen binnenkort weer labiel op Comedy Central! Daar werken ze aan nieuwe seizoenen van Beavis & Butt-Head!

Beavis & Butt-Head verschenen in 1992 op MTV, als de ultieme hersendode pubers. Door hun egoïstische, oliedomme en geile gedrag kwamen ze altijd in de problemen. Ze verloren hun rotbaantje, werden in elkaar geslagen door Todd, of sloegen elkaar per ongeluk het ziekenhuis in.

Andere keren zaten ze alleen maar op de bank MTV te kijken en hilarisch commentaar te geven op videoclips.

Article continues after the ad

De populariteit van de twee losers bevond zich medio de jaren 90, toen ze hun eigen bioscoopfilm kregen: Beavis & Butt-Head Do America.

Beavis & Butt-Head

In 2011 verscheen het stel weer een seizoen lang op MTV, maar deze reeks kreeg geen vervolg. De nieuwe afleveringen van Beavis & Butt-Head worden gemaakt voor Comedy Central, en er is al getekend voor twee seizoenen.

Volgens bedenker Mike Judge (ook bekend van Silicon Valley, King Of The Hill en Idiocracy) is het huidige tijdsgewricht bij uitstek geschikt ‘om weer dom te doen’. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe serie er precies uit gaat zien. Mogelijk zijn de rotgozers nog jong, of lijden ze inmiddels aan een midlifecrisis?

Wanneer Beavis & Butt-Head terugkeren bij Comedy Central is momenteel nog niet bekend.