Vin Diesel feat. Kygo: Feel Like I Do

Vin Diesel was al een wereldster dankzij de populaire Fast and the Furious-films, maar Vin wil méér! De acteur wil ook bezit nemen van je radio en presenteerde gisteren zijn eerste single: Feel Like I Do.

De onthulling werd gedaan in de Kelly Clarkson Show. “Dit jaar had ik eigenlijk op een filmset moeten staan, maar zoals iedereen weet kan dat niet… Ik heb een nieuwe manier gevonden om mijn hart met jullie te delen.” Vin Diesel lijkt bij zijn eigen aankondiging een beetje high, maar… het zouden ook de zenuwen kunnen zijn!

Diesel weet natuurlijk ook wel dat ontelbare acteurs de meest verschrikkelijke muziek gemaakt hebben, en dat iedereen met argwaan naar zijn lied zullen luisteren. En dan moeten de mensen in het publiek nog dansen via een beeldverbinding ook!

Article continues after the ad

Dan het nummer zelf… Feel Like I Do zit zó barstensvol autotune dat je bijna niet hoort dat het gezongen wordt door de beroemde Vin Diesel. Dankzij de Noorse DJ Kygo (Higher Love, Stole The Show) klinkt de eerste single niet eens beroerd! Het is dat de zomer al afgelopen is, anders had dit best een hitje kunnen worden!

We hopen dat Vin Diesels tweede single gaat over coronaatjes drinken met je ‘famly’ nadat je met een sportwagen van de ene wolkenkrabber naar de andere bent gesprongen, maar we rekenen er niet op.

Fast and the Furious

Het wachten is op F9, het negende deel uit de spectaculaire Fast and the Furious-reeks. Hoewel de opnames van deze actiefilm al lang afgerond zijn, werd de film uitgesteld tot april 2021. De plannen voor een tiende (laatste) Fast and the Furious-deel liggen klaar, maar het is onduidelijk wanneer het werk precies begint.