Sylvie Meis schitterde de afgelopen 2 jaar als presentatrice van het SemperOpernball in Dresden, maar dit jaar gaat het aan haar neus voorbij. De Duitsers hebben haar namelijk ontslagen en wel omdat haar jurk te bloot was!

Article continues after the ad

Te diep uitgesneden jurk

Ook in Duitsland staat Sylvie Meis bekend als sexy stijlicoon, maar het werd onze oosterburen toch iets te pikant. De presentatrice wordt voor het eerst ontslagen omdat ze te veel huid toonde met haar nieuwe jurk. Dat maakte de directeur van het gala, Hans-Joachim Frey, bekend aan het Duitse Bild.

“We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo laag uitgesneden waren dat het te bloot was voor onze conservatieve klantenkring. Er was veel kritiek.”

Sylvie Meis heeft geen kritiek gehoord

Sylvie zelf is zich van geen kwaad bewust. Ze herinnert zich in ieder geval geen kritiek van de organisatie. "Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Het is me niet verteld dat er kritiek op was." De Duitse pers heeft de Hollandse sowieso gevonden want ze hadden recent nog kritiek op de nieuwe vriend van Meis. Die zou een bedrieger zijn!

Ondanks dat Sylvie Meis weinig meer op tv te zien is, is ze drukker dan ooit met haar Instagram-carrière. Het leven van een Instamodel is zwaar, zo verzekerde Sylvie ons na een harde werkvakantie op de Malediven.