Peter Jan Rens en Virginia

Plottwist! Gisteren meldden we nog dat tv-held van vroeger Peter Jan Rens en zijn liefje Virginia van Eck uit elkaar gingen, maar nu blijkt het mogelijk toch anders te liggen. 

Article continues after the ad

De scheidingspapieren waren al aangevraagd en Virginia had mogelijk al een ander, zo wist Privé te melden. Het weekblad bracht het grote nieuws van de breuk nadat het met Peter Jan en Virginia zélf had gesproken. RTL Boulevard komt nu met een follow-up die bewijst dat dit... toch niet klopt?!

Verbijsterd

Volgens Boulevard zijn Peter Jan en Virginia, die samen twee kids kregen en in 2017 trouwden, "verbijsterd" na het nieuws van Privé. Waarom? Hun management claimt dat de twee namelijk helemaal niet spraken met Privé. Ja, jeetje; hoe zit dit nu dan?

Welles, nietes

"Geruchten over een breuk werden door de twee zelf al gevoed, maar nu bevestigen zij aan Privé dat de liefde definitief voorbij is", staat er op het moment van schrijven nog steeds bij het bewuste artikel van Privé. "Het management van het stel laat aan RTL Boulevard weten de geruchten niet te willen bevestigen of ontkennen", schrijft RTL Boulevard nu. "Wel laat de manager met klem weten geen woord met Privé te hebben gewisseld. Peter Jan en Virginia hebben bovendien geen idee waar dit verhaal vandaan komt, stelt hun management.

Is Virginia verliefd geworden op een ander?

Alhoewel het stel eerdere relatiecrises wist te overleven, lijkt de koek nu - na zeven jaar - dus echt op. Het schijnt dat Virginia verliefd is geworden op een ander. Op dat gerucht gaan de twee bij Privé niet in. Wel laten ze weten dat de verhouding tussen hen na lang praten gelukkig weer oké is. Al weten we door de uitspraken van de manager natuurlijk niet of dit dan OOK niet klopt; ze hebben tenslotte niet gepraat met Privé... toch?