Tatiana Maslany

Het leek eerlijk gezegd al een zekerheidje, maar volgens Tatiana Maslany herself is niets minder waar: nee hoor, ze is helemaal niet gecast als She-Hulk in Marvels Disney+ serie.

Article continues after the ad

Het nieuws kwam van meerdere, doorgaans betrouwbare bronnen, zoals Deadline. Maar de show - waarin Mark Ruffalo als het goed is wel terugkeert als Hulk - heeft blijkbaar toch nog niemand gevonden om superheldin Jennifer Walters/She-Hulk (het nichtje van Bruce Banner) te spelen. Tatiana, vooral bekend van de geweldige sci-fi-thriller-serie Orphan Black, ontkent in een interview dat ze is gecast.

Foutje?

Gezien de reputatie van Deadline zal het nieuws niet helemaal uit de lucht zijn gegrepen, dus blijft de vraag: hoe kwamen ze bij het nieuws? Dat weten we op dit moment nog niet. Maar Tatiana zegt nu dat de berichten helemaal niet kloppen. "That actually isn’t a real thing and it’s like a press release that’s gotten out of hand", zegt ze in een interview met The Sudbury Star.

Geen idee

Tatiana heeft geen idee hoe dit foute 'nieuwtje' zo veel in de media is gekomen. "I’ve been connected to these things in the past and press has gotten onto it, but it’s not actually a thing, unfortunately." Het nieuws was zo serieus dat Mark Ruffalo haar via twitter al had verwelkomd in de Marvel-familie. Haha, awkward...


Mogelijk is Tatiana ergens in het castingproces alsnog afgehaakt, suggereert Comicbookmovie. Voor nu blijft het allemaal speculeren. Marvel Studios zelf heeft ook nog niet gereageerd op de berichten dus dat blijft nog even afwachten.

She-Hulk staat vooralsnog gepland voor een Disney+ release ergens in 2022.