Gisteravond was er een nieuwe aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren met Corry Konings maar alle aandacht ging naar die ander gast: Twan Huys. Kijkers zijn, tot onze verbazing, ineens fan van Twan.

Hoe dan?! In de aflevering bespreken Peter van der Vorst en Twan de kritiek die hij krijgt op zijn versie van RTL Late Night. Twan gaf eerder deze week aan dat hij niet in paniek is vanwege de deprimerende kijkcijfers. Maar Humberto Tan, die nog betere kijkcijfers scoorde, gaf vorige maand aan dat hij achter Twan Huys staat. Nu reageren twitteraars opeens ook een stuk positiever!

Limburg

Peter neemt ook een kijkje achter de schermen van de Late Night-show en ze gaan samen terug naar zijn roots: Limburg. Hij noemt dit het mooiste deel van Nederland en komt hier vaak terug. Zijn mede-Limburgers zijn fan van hem.

Article continues after the ad

Kijkers

Nederland kreeg eindelijk een kijkje in het leven van de meest besproken tv-man van dit moment en was erg onder de indruk. Hij is tóch niet zo slecht of boring als iedereen dacht. Zo noemen mensen hem een ‘sympathieke kerel’ en een ‘positieve man’. Times have changed...

Negatief

Sommigen vonden het toch niet zo geloofwaardig. Iemand vond dat Van Der Vorst Ziet Sterren Twan Huys' imago probeert op te poesten.

Heb je Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Bekijk dan hier de hele uitzending.