Rachel Hazes

Het is nooit helemaal duidelijk geweest wat er klopt van de geruchten dat Monique Westenberg en Rachel Hazes het niet goed met elkaar kunnen vinden. Monique denkt in ieder geval wel aan haar 'schoonmama', zo bewijst een grap die ze met haar uithaalde op Insta.

Article continues after the ad

Dat stelt de website DenD, die de hand wist te leggen op een inmiddels verwijderde insta-foto van Monique. "Monique Westenberg en haar schoonmoeder Rachel Hazes mogen elkaar niet. Dat is nooit zo geweest en het lijkt ook niet te gaan gebeuren. Sterker nog: Monique postte afgelopen weekend een foto waarmee ze Rachel leek te treiteren, maar verwijderde het kiekje snel", zo valt er te lezen. Hmmm... Wat is hier aan de hand?

Grapje

Monique, André en kleine André brachten vorige week een bezoek aan De Efteling. Het gezin ging met een bevriend stel al mondkapjes-dragend door het attractiepark. Monique's insta-volgers kregen uiteraard ook de nodige kiekjes te zien. Zoals onderstaande foto's, afkomstig uit haar stories. Bij de originele en inmiddels verwijderde foto had Monique Rachels hoofd op een random persoon in de achtergrond geplakt, meldt DenD. Even daarna verving ze die foto weer met de normale versie.

Oud: 

Nieuw:

 

Monique en Rachel

De precieze gedachte achter de grap blijft nog even een raadsel. Monique heeft er zelf niet op gereageerd en ook Rachel niet, al zal die door de breuk met haar ex-geliefde Mike wel wat andere dingen aan haar hoofd hebben. Overigens liet mama Hazes zich eerder al wel uit over de relatie van André en Monique. En dat deed ze enorm openhartig.