Bereid je voor op een natte scheet van jewelste: waar Rick afgelopen week nog een soort van waardig afscheid kreeg, blijkt ook Maggie plotseling verdwenen uit The Walking Dead. Opeens. Uit het niets. Huh?

Dit bevestigt showrunner Angela Kang, zo schrijft Screenrant. De aflevering waarin Rick (voorgoed?) verdwijnt, was ook de laatste van Maggie Rhee. Ze speelde sinds seizoen 2 een hele grote rol en ontpopte zich de afgelopen seizoenen tot een meedogenloos leider van de Hilltop-overlevers. Waar ze nu is - en of ze nog leeft - zien we hopelijk in de volgende aflevering.
 


Ok, bye!

Actrice Lauren Cohan maakte eerder al bekend dat ze ergens dit seizoen zou weggaan vanwege haar nieuwe serie Whiskey Cavalier. Haar 'afscheid' zat dus verstopt in de laatste aflevering. "Dit is sowieso het laatste dat we dit seizoen van Maggie zagen. Hopelijk komt ze nog een keer terug, maar ze zit niet in de afleveringen die er nog aan komen", aldus Kang.

Walking Dead films

En dat is een mega-domper. Ook laat Kang hiermee Cohan's toekomst in The Walking Dead vaag. Komt ze überhaupt ooit nog terug? Voor Andrew Lincoln ziet het er iets rooskleuriger uit. De Rick-acteur krijgt maar liefst 3 films! Zender AMC laat het daar niet bij: er komt ook een Breaking Bad-film.

Article continues after the ad