Bereid je voor op een natte scheet van jewelste: waar Rick afgelopen week nog een soort van waardig afscheid kreeg, blijkt ook Maggie plotseling verdwenen uit The Walking Dead. Opeens. Uit het niets. Huh?

Dit bevestigt showrunner Angela Kang, zo schrijft Screenrant. De aflevering waarin Rick (voorgoed?) verdwijnt, was ook de laatste van Maggie Rhee. Ze speelde sinds seizoen 2 een hele grote rol en ontpopte zich de afgelopen seizoenen tot een meedogenloos leider van de Hilltop-overlevers. Waar ze nu is - en of ze nog leeft - zien we hopelijk in de volgende aflevering.
 


Ok, bye!

Actrice Lauren Cohan maakte eerder al bekend dat ze ergens dit seizoen zou weggaan vanwege haar nieuwe serie Whiskey Cavalier. Haar 'afscheid' zat dus verstopt in de laatste aflevering. "Dit is sowieso het laatste dat we dit seizoen van Maggie zagen. Hopelijk komt ze nog een keer terug, maar ze zit niet in de afleveringen die er nog aan komen", aldus Kang.

Walking Dead films

En dat is een mega-domper. Ook laat Kang hiermee Cohan's toekomst in The Walking Dead vaag. Komt ze überhaupt ooit nog terug? Voor Andrew Lincoln ziet het er iets rooskleuriger uit. De Rick-acteur krijgt maar liefst 3 films! Zender AMC laat het daar niet bij: er komt ook een Breaking Bad-film.

Stop met zoeken! We hebben het ideale Kerstcadeau gevonden voor jou en je vriendengroep: De Friends-editie van Trivial Pursuit.

Heb jij alle 10 Friends-seizoenen meerdere keren gezien? Introduceer jij jezelf altijd met de Joey-catchphrase ‘How You Doin’?’ Deze Friends Trivial Pursuit-editie is alles wat je nodig voor de ultieme game night.

Test je kennis

Voor wie Trivial Pursuit niet kent: het is een kennisbordspel waarin je kaarten verzamelt. Die kaarten kun je verdienen door je vrienden helemaal belachelijk te maken met je diepgaande Friends-kennis. Het is na de Primark-Homeware Collection de volgende Friends-merchandise die we willen hebben. 

Koopje

De box met weetjes bevat maar liefst 600 vragen over de New Yorkse avonturen van Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe en Ross (die de politie achter zich aan heeft). Nog beter nieuws? De Friends Trivial Pursuit scoor je al voor 21 euro op Bol.com.

Dacht je na het zien van de laatste seconden van de nieuwste TWD-aflevering ook dat je opeens een walker hoorde praten? Comic-fans herkennen dit wtf-momentje meteen; we leggen het uit!

We wisten al een tijdje dat Ryan Hurst, Opie uit Sons of Anarchy, een belangrijke rol gaat spelen in seizoen 9 van The Walking Dead. Nu weten we iets meer (spoilers volgen) over zijn doorgedraaide groep van overlevers: The Whisperers. 

Wie de nieuwste TWD-aflevering al heeft gezien, ziet dat Rosita en Eugene zich aan het einde verschuilen voor een horde walkers. Pratende walkers. We horen ze zeggen: "Where are they?" en "They must be close. Don't let them get away". Wat is hier aan de hand?
 


 

Wie zijn The Whisperers?

Het gaat vrijwel zeker om The Whisperers, een groepje survivors dat zich aankleedt met zombie-huid. Hierdoor bewegen ze door walkers heen zonder dat die het doorhebben. The Whisperers gedragen zich ook nog eens enorm primitief en praten niet echt: ze fluisteren op dezelfde toon als het walker-gegrom...

Alpha en Beta

De grote roerganger van The Whisperers is een angstaanjagende en meedogenloze vrouw genaamd Alpha, gespeeld door Samantha Morton. Beta, de rol van Ryan Hurst, is haar volgzame 'hulpje' die al haar bevelen opvolgt. De comics bewezen al dat ze tot batshit dingen in staat zijn dus vermijd die als je geen serie-spoilers wil. 
 


Maggie

The Whisperers gaan The Walking Dead een nog enger tintje geven, zo vertelde regisseur Greg Nicotero ons eerder al. Na het vertrek van Rick én de plotselinge verdwijning van Maggie gaat TWD dus een héle andere richting op.