José en Ferry in Married At First Sight

Op de valreep van het spraakmakende Married At First Sight-seizoen komt er helaas tóch nog wat slecht nieuws naar buiten druppelen. Kandidaten Ferry en José zijn alsnog gescheiden. Maar - plottwist - de liefde is nog niet over!

Article continues after the ad

Gisteren zagen we in de allerlaatste afleveringen hoe droomkoppeltje Ferry en José (door kijkers omschreven als 'de beste match') het avontuur slash experiment afsloot. Ze besloten om getrouwd te blijven! So far, so good - maar nee hoor, het ging daarna alsnog 'fout'. Gisteren onthulde Ferry in Jinek dat José de liefde ook na het programma nog niet voelde. Einde huwelijk...

Liefde!

De twee zijn dan wel officieel gescheiden, dat betekent niet dat het over is. "Nadat de camera's zijn weggegaan zijn wij verdergegaan met daten", begint Ferry in eerste instantie. "En helaas zijn wij uiteindelijk ook tot het besluit te komen om te gaan scheiden omdat José het nog niet voelde." Maar dan komt er opeens ook onverwacht goed nieuws! Ferry besloot om een maand na de scheiding José toch nog een keertje mee op reis te vragen. En toen sloeg de vonk over! Yes!

Daten

"We zien wel waar het schip strandt", blikt Ferry vooruit. "Maar we hebben het in ieder geval onwijs gezellig samen.

Jinek gemist? Kijk de hele uitzending hier terug!