Waar de koppeltjes in Temptation Island nog sneaky vreemdgaan, mogen ze het in de nieuwe spin-off Free Love Paradise met toestemming doen. RTL stuurt namelijk weer stellen naar een sexy eiland maar nu moeten ze juist een open relatie proberen!

Liefjes die normaal monogaam zijn, wagen zich in Free Love Paradise aan een nieuwe relatietest: ze proberen een open relatie uit. Aan het einde van de reeks - en heel veel stomende vrijpartijen verder - moeten ze kiezen: een open relatie of toch monogaam blijven?

Spin-off Island

Het is na de reguliere en de VIPS-versie de derde Temptation-variant van RTL. Ook de originele show staat weer op de planning: dit is wanneer die begint.
 


Why?

Waarom RTL dit gaat doen, vraag je je af? Nou: "Levenslange monogamie lijkt voor veel mensen onhaalbaar", zo vertelt de zender in een persbericht. "Liefde en spanning gaan in een langdurige relatie dan ook niet altijd meer samen, waardoor vreemdgaan vaak onvermijdelijk lijkt."

Article continues after the ad

Stiekeme spanning

Volgens RTL is een open relatie "dé kans om spanning te ervaren met een ander, zonder dat het stiekem moet. Gedurende het experiment ontdekken de koppels hoe het voelt als hun partner dezelfde vrijheid krijgt. Hoe gaan ze om met jaloezie?"
 


 

Het is nog niet bekend wanner Free Love Paradise op de buis komt maar bereid je vast voor op nóg meer seks en geflirt dan in de gewone Temptation. Oh boy....