Gert Verhulst

Een oplettende kijker heeft wat geinigs ontdekt bij K2 zoekt K3: Gert Verhulst gaf tijdens de finale wel heel opmerkelijk commentaar. Hij gaf de keuze tussen de twee finalisten geheel uit handen, maar toch leek hij in codetaal zijn mening te geven…

Gert

Alle hilariteit van K2 zoekt K3 zit er weer op, nu Julia het programma heeft gewonnen. Een oplettende kijker merkte op dat Studio 100-topman Gert misschien stiekem al had gekozen voor Julia, terwijl hij eigenlijk geen keuze hoorde te maken. In de Shownieuws-studio luisteren de deskundigen naar Gert.

 “Ik kan me absoluut vinden in de twee kandidaten die overgebleven zijn”, zei Gert toen hij K2'tjes Hanne en Marthe adviseerde, want de dames mochten uiteindelijk de keuze maken. “Dus wat mij betreft… jullie… ja, volg jullie hart.” Als er vervolgens goed wordt geluisterd naar die laatste zin, hoort de Shownieuws-studio wat de kijker ook hoorde. Zijn opmerking klonk namelijk als: “wat mij betreft… Julia”! Gert was niet bereikbaar voor commentaar, maar K3-complotdenkers kunnen hier vast wel even mee vooruit!

Article continues after the ad

K2 zoekt de exit

K2 zoekt K3 was een grote tv-flop, maar SBS6 greep ondanks de kritiek en de lage kijkcijfers niet in. De kijkers waren erg kritisch over de keuzes van de jury en de Belgische fans wilden Gordon zo snel mogelijk van de buis hebben. Sterker nog, de kijkers van K2 zoekt K3 smeekten om verandering. Maar gelukkig is de nieuwe K gevonden, dan kan dat hoofdstukje ook weer worden afgesloten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.