Help mijn man is klusser, einde, John Williams

Het zou zomaar kunnen dat vanavond de allerlaatste aflevering van Help, mijn man is klusser op televisie te zien is. John Williams lijkt daar namelijk naar te hinten op zijn Instagram.

Article continues after the ad

Op Instagram plaatste John Williams zojuist de eerste beelden van de komende aflevering met de tekst: "Bizar! Misschien wel de allerlaatste aflevering van Help mijn man is klusser! Bedankt voor het kijken!!!❤" 

Verbaasde reacties

Zijn volgers zijn verbaasd: "Gaat het programma stoppen? Wat jammer! Was een van de weinige programma's waarbij ik nooit wegzapp" en "Aaaaah nee, komt er geen nieuw seizoen meer?". Wij weten het ook niet (al zou het net zo goed gewoon een manier kunnen zijn om vanavond meer kijkers te trekken), maar mocht het wel waar zijn, zouden we het jammer vinden. Het programma leverde behoorlijk wat hilarische momenten op (voor ons als kijker dan). Al ontvingen ook een aantal deelnemers haatreacties.

Presentator

Eén ding weten we wel zeker: John Williams blijft nog wel bij RTL. De presentator tekende namelijk in september vorig jaar nog een contract voor maar liefst 4 jaar. In maart is hij dan ook te zien als presentator van het programma Briljant!, waarin Nederlanders de kans krijgen om een oplossing te pitchen voor een beter, schoner en socialer Nederland. Ook deze programma's starten komende maand.