Frank en Rogier

Vanochtend legden Frank en Rogier eigenhandig een bom onder hun relatie door elkaar allerlei verwijten te maken in weekblad Privé. Nu zegt Frank dat Privé overdrijft. "Er is niets aan de hand."

Article continues after the ad

Volgens het blad zouden de heren zelf hebben gezegd dat hun relatie van twintig jaar, die jaren later in een huwelijk veranderde, op losse schroeven zou staan. Frank zit momenteel zelfs in hun huis in Frankrijk terwijl Rogier alleen achterbleef in Den Haag. Ook verweet Frank dat Rogier divagedrag vertoonde, dat het RTL-succes 'm naar het hoofd is gestegen én dat de opnames voor Checken In al een keer zijn stilgelegd door zijn 'gedrag'. Rogier dreigde vervolgens de vuile was van Frank naar buiten te brengen in een - jawel - boek, maar... het valt allemaal wel mee?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

B & B .... h a l f . 9 .. @rtl.nl 🧢🧢

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op


'Niets aan de hand'

"Er is niets aan de hand. Het is bekend dat wij een bijzondere en soms turbulente relatie hebben, elk huwelijk heeft zijn ups en downs", reageert Frank wanneer LINDA-nieuws 'm vraagt wat er in hemelsnaam allemaal aan de hand is tussen hem en Rogier. "Wij zijn al bijna twintig jaren samen en hebben regelmatig geplande rustmomenten apart van elkaar, zoals nu. Na een intensieve opnameperiode voor ons televisieprogramma heb ik een geplande vakantie in Frankrijk. Ik zit gezellig met vrienden hier aan de rosé, genietend van m’n oude dag en welverdiende rust!"

RTL reageert, Rogier niet

Het interieurstylisten-duo tekende onlangs een driejarig contract bij RTL. En dat valt of staat natuurlijk bij hun relatie. Maar, zo verzekert een RTL-woordvoerder in het AD: "Dit heeft geen gevolgen voor hun werkzaamheden. Wij hebben nieuwe programma’s met Frank en Rogier in voorbereiding". Rogiers management was vanochtend nog niet bereikbaar om commentaar te geven in de krant. Dus zijn kant van het verhaal blijft na dat sensationele stuk van Privé nog even mysterieus.