Angela de Jong is dol op Talpa!

Hoewel Angela de Jong aankondigde dat ze weer met de botte bijl over televisieprogramma’s zou schrijven, zegt de columniste “dol te zijn op Talpa”! Wat begint als een ode aan John de Mol, eindigt echter weer met een knaller!

De tv-columniste laat vaak geen spaan heel van de programma’s op SBS6 (en de tv-sterren van de zender). Toch is ze erg blij met de zender, schrijft ze in het Algemeen Dagblad: “Vanwege de niet aflatende inspiratie die ze bieden.” Oh jee, we voelen alweer aan welke kant dit opgaat!

Ze stelt zich een brainstormsessie voor tussen John de Mol en zijn team. “Boggle? Hints? Get The Picture? Britt Dekker moet nog één programma maken in ruil voor dat paard!” Erland Galjaard klaagt dat Wendy van Dijk óók mee moet doen, anders krijgt hij thuis op zijn donder.

Article continues after the ad

Martien Meiland wordt natuurlijk gestrikt, en als de kijkcijfers van Dit Vindt Nederland niet verbeteren “moeten we hem dáár ook maar neerzetten!” Natuurlijk ontbreekt de sneer naar Johan Derksen ook niet: “Drie ton extra per jaar en die staat al naast Natacha Harlequin vóór je de afslag Grolloo af bent.”

Veronica Inside versus Angela de Jong

We denken niet dat ze bij Talpa erg kunnen lachen om deze dubieuze complimenten… Het wordt ongetwijfeld vervolgd als Johan Derksen vanavond in Veronica Inside praat over Angela de Jong over Johan Derksen over Angela de Jong over Johan Derksen.