TV-kok Hugo Kennis is nog steeds niet helemaal de oude nadat Fien er in de laatste Expeditie Robinson voor zorgde dat hij al zijn extra stemmen kwijtraakte. Hij noemde haar zelfs een "kutwijf". In de eerste beelden voor de nieuwe aflevering van vanavond gaat het gekonkel weer door!

Article continues after the ad

We zien Fien en partner in crime Yvette heerlijk nagenieten van hun streek in deze preview. "Dat was een bijzonder sneaky Eilandraad. Jeetje!", blikt een aangeslagen Hugo terug. De meiden zitten ondertussen hardop te lachen en zijn maar wat trots op hun tactische meester-move. 
 

"Wat een sneaky eilandraad"

De meiden genieten na... Hoe ver zal Hugo het nog schoppen zonder stemmen? 🙈

Geplaatst door Expeditie Robinson op Woensdag 25 september 2019

 

Expeditie Robinson 2019

Volgens Hugo speelt Fien nog steeds "de vermoorde onschuld". "Wat is zij sneaky zeg!" Nou, slim is ze ook. Door haar actie zette Hugo al zijn extra stemmen in op Dionne Slagter. Hoe lang gaat hij het nog volhouden zonder die broodnodige extra stemmen? Ook komt de samensmelting steeds dichterbij en dat zorgt ongetwijfeld voor een hele nieuwe sfeer waar iedereen opnieuw aan moet wennen. 

 

Duivelseiland

Ook moeten Duivelseiland-bewoners Rijk, Rob en Eva er ein-de-lijk aan geloven. De beruchte balkproef! Wie wint en mag zich bij de 'echte' expeditie voegen? 
 

De beroemde balkproef

Wie wint, keert terug in het spel. Wie verliest, moet de expeditie meteen verlaten...🙉 Vanavond 20:00 uur - RTL 4

Geplaatst door Expeditie Robinson op Vrijdag 27 september 2019


Wie gaat er winnen?

Eerder voorspelden wij al wie het ver gaan schoppen tijdens de expeditie. En we kunnen nu alvast zeggen dat we er in het geval van Dionne nogal naast zaten... Bekijk hier onze ranking van de BN'ers
 

De nieuwe Expeditie Robinson is vanavond vanaf 20:00 te zien op RTL 4.