Hugo Kennis, 5 Uur Live

Het is sinds vanavond over en uit voor het RTL-programma 5 Uur Live. In de laatste aflevering van de talkshow zong Trijntje Oosterhuis het presentatieteam bestaande uit Caroline Tensen, Daphne Bunskoek, Patrick Martens en top-kok Hugo Kennis toe en vooral die laatste hield het niet droog! 

Article continues after the ad

De tranen stroomden over de wangen van de topkok, maar daar had Daphne Bunskoek geen last van. Zij sloot de laatste aflevering met een grote glimlach op haar gezicht af. "Wat heerlijk die emotionele collega's", zei ze direct na het emotionele optreden van Trijntje. "We gaan nu met z'n allen verder huilen. Ik wil jullie bedanken, de redactie, de regie en alle mensen achter de schermen. Het is de laatste aflevering van 5 Uur Live, maar we overleven het wel. Jammer is het wel, maar wij vinden elkaar nog wel ergens." Bekijk hier de uitzending terug.

 

 

5 Uur Show op SBS

Het is eens niet zo dat een programma vanwege de tegenvallende kijkers van de buis wordt gehaald. 5 Uur Live wordt alleen mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en die slaat de handen ineen met Talpa. Daarom is vanaf 31 augustus op SBS de 5 Uur Show te zien. Wie dat programma gaat presenteren, is nog niet bekend. Er werd gedacht dat Daphne Bunskoek misschien voor de concurrent aan de slag ging, maar dat blijkt niet het geval te zijn volgens mediadeskundige Rob Goossens (die net nog zelf in het nieuws was). Dat wordt dus nog even afwachten!