Het zou zomaar eens kunnen dat jij gisteren, mits je ergens in Amsterdam rondliep, Hugh Jackman voorbij zag fietsen! De alleskunner genoot namelijk van een dagje vrij in onze hoofdstad. 

Op instagram deelt de Wolverine-acteur een kiekje van zijn fietstochtje. Geen zorgen: hij draagt een helm! Waarom Jackman nu in Amsterdam is? Waarschijnlijk had 'ie een korte pitstop voor zijn musicalconcertreeks The Man, The Music, The Show - waarmee hij momenteel door Europa toert (en Nederland is vrijdag aan de beurt). 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amsterdam. #dayoff

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

 

Bliksembezoek

Het lijkt erop dat Jackman momenteel weer ergens anders vertoeft. Hij zat gisteren namelijk lekker aan een pilsje te lurken op een Brussels terras, zo laat hij zien op insta. Overigens bleek Jackman vrijdag ook al in ons land te zijn. Toen postte hij een foto vanuit het Anne Frank Huis met de tekst: "What an amazing legacy, to a truly horrific story."

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an amazing legacy, to a truly horrific story. @annefrankhouse_official

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

 

Ziggo Dome

Vrijdag 17 mei staat dus de Ziggo Dome op Hugh's planning! Hij zingt onder begeleiding van een live-orkest echte musicalnummers uit The Greatest Showman en Les Misérables. Nog geen tickets? Geen probleem. Het is nog niet uitverkocht!