How to sell drugs online (fast), Netflix, derde seizoen

Het tweede seizoen van de Netflix-serie How To Sell Drugs Online (Fast) staat pas sinds vorige week op de streamingdienst, maar is nu al verlengd! Deze Duitstalige reeks kan zich opmaken voor het derde seizoen.

Article continues after the ad

How To Sell Drugs Online (Fast) blijkt een waar succes en dat terwijl we er in Nederland eigenlijk maar weinig over horen.

Nerdy dagen

De reeks draait om nerd Moritz Zimmermann, die zijn dagen als slimmerik vaarwel kan zeggen wanneer hij samen met zijn beste vriend Lenny Sandeen ecstasy gaat verkopen online. In eerste instantie pakt dit voor het tweetal heel goed uit, maar al snel komen ze in een wereld terecht die niet helemaal aan hen besteed is. Kende je de serie nog niet, maar is jouw nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? Bekijk hieronder dan nog de trailer van het eerste seizoen.

Inspiratie

Het verhaal van deze reeks komt overigens niet helemaal uit de lucht vallen, maar is gebaseerd op een bekende zaak uit 2015. In dat jaar werd een man tot 20 jaar cel veroordeeld, omdat hij via het internet voor meer dan 600 kilogram drugs had verkocht. En mocht je denken: hij was vast een professional. Nee, absoluut niet. Zijn handeltje is namelijk opgezet vanuit zijn eigen slaapkamer in het appartement van zijn eigen moeder! Uiteindelijk werd er bij een huiszoeking nog eens 314 kilogram drugs gevonden.

Geen releasedatum

Het eerste en tweede seizoen van deze reeks waren succesvol genoeg voor Netflix om er alweer een derde seizoen aan vast te plakken. Wie weet zien we deze bekende actrice uit Dokter Deen dan wel weer opnieuw verschijnen. Wanneer het zover is, weten we nog niet, maar de verwachting is ergens in 2021.