Dat Kevin Spacey (Frank Underwood) na zijn ongewenste intimiteiten-schandaal uit House Of Cards zou verdwijnen was al duidelijk. Met de nieuwste teaser van de dramaserie is het écht definitief!

Article continues after the ad

Gisteren kwam het Twitter-account van House Of Cards sputterend tot leven. Eén voor één kwamen er bekende gezichten voorbij, die... allemaal iets met elkaar gemeen hebben.

De oplettende kijker weet genoeg! Peter Russo dronk zich na zijn gefaalde verkiezingscampagne zowat in coma, waarna Frank Underwood geniepig zijn auto startte in een afgesloten garage…

Zoe Barnes kwam té dichtbij Frank Underwood en zijn vieze geheimpjes, en kreeg een zetje op een metrostation. De arme callgirl Rachel Posner raakt onbedoeld betrokken bij de dood van Peter Russo, en Underwood’s knecht Doug Stamper ruimde haar uit de weg. Met pijn in het hart, dat wel, maar het resultaat is hetzelfde!

Tom Yates, Claire’s minnaar, was op de hoogte van de gruwelijke daden van de Underwoods. Hoewel hij zich gedroeg als vertrouwenspersoon van Claire, hield hij stiekem notities bij over de wandaden van het ‘powerkoppel’. Hoewel Claire zielsveel van Tom hield, vergiftigde ze hem om haar carrière, en die van Frank te redden.

Duidelijk verhaal!

Daar is geen woord Frans bij, maar nóg interessanter werd het zojuist! Het Twitter-account plaatste de nieuwste teaser van House Of Cards, over jawel; Frank Underwood zelf!

Vaya con dios, Frank!

Claire belooft haar overleden man dat ze het een stuk slimmer aan zal pakken dan hij... Of is het Robin Wright die haar oud-collega even ijskoud toespreekt

Dat Frank Underwood uit House Of Cards zou verdwijnen was natuurlijk al duidelijk sinds Kevin Spacey door Netflix ontslagen werd. Als de rücksichtslose Claire breekt Robin Wright resoluut met de oud-hoofdrolspeler. Of haar personage ook iets te maken met de dood van Frank is onbekend; wij kijken nergens meer van op!

Het laatste seizoen van House Of Cards staat gepland voor 2 november.