Onze jongens in Miami, Pathe thuis

Wie geen genoeg kan krijgen van een strippende Jim Bakkum of een halfnaakte Juvat Westendorp heeft geluk. Videoland komt namelijk deze zomer met de eerste film uit de Onze Jongens-reeks.

Article continues after the ad

Netflix-gebruikers kunnen al langer genieten van de film, maar nu wordt de eerste film ook toegevoegd aan het aanbod van de Nederlandse concurrent Videoland.

Stripservice

We kunnen bijna niet voorstellen dat je deze film niet al eens (vluchtig of niet) hebt gezien, maar mocht dat toch het geval zijn, herhalen we graag nog een keer waar deze Nederlandse Magic Mike over gaat. In de film volgen we de teruggekeerde Jorrit (Jim Bakkum), die bij zijn goede vriend Bas (Martijn Fischer) aanklopt voor een baantje. Alleen komt Jorrit er al snel achter dat je van het werken in de bouw niet rijk gaat worden, dus dat wordt een nieuw plan verzinnen. Wie weet dat het vermaken van al die gewillige vrouwen wel een oplossing biedt.

Het vervolg

Mocht je na het zien van deze film, die dus vanaf 12 juli al te zien is op Videoland, nog meer willen zien van Jim Bakkum, Juvat Westendorp, Martijn Fischer en alle andere hoofdrolspelers dan kun je bij Pathé Thuis ook al terecht voor het vervolg: Onze Jongens in Miami. Blijkbaar zaten er veel mensen op die film te wachten, want in mum van tijd had dit vervolg al 100.000 mensen naar de bioscoop getrokken. Dat kun je je nu nog amper voorstellen.

Onze Jongens staat vanaf 12 juli op Videoland.